Новини

Табулярний глинозем - різновид оксиду алюмінію

Табулярний глинозем - різновид оксиду алюмінію

Табулярний (пластинчастий, табличний) глинозем — це глинозем, отриманий шляхом спікання кальцинованого оксиду алюмінію.

Під час спікання кристали альфа-оксиду алюмінію поєднуються, щоб утворити більші кристали, які надають пластинчастому оксиду алюмінію його особливі властивості. Усадка, яка відбувається під час об'єднання кристалів, призводить до уніфікованої кристалічної структури, низької пористості та високої щільності продукту. Різні типи табличного оксиду алюмінію мають різні фізичні та хімічні властивості, що дозволяє різноманітне використання.

Табличний оксид алюмінію - оксид алюмінію, висока температура плавлення якого часто робить його найбільш використовуваним оксидом у вогнетривкій промисловості для таких виробів, як бетон, цегла, монолітні вироби, ізоляційні матеріали та інші. Він може бути доданий до цих матеріалів або ці матеріали можуть бути виготовлені повністю з глинозему.

Спечений оксид алюмінію відрізняє низька відкрита пористість, щільна структура, висока термостабільність, хімічна інертність і пов'язана з цим корозійна стійкість, висока міцність, теплопровідність і електроопір, стійкість до стирання і стійкість до термічних і механічних ударів, низьке водопоглинання і висока щільність . Ці характеристики дозволяють використовувати табулярний оксид алюмінію в ряді вогнетривких виробів для потреб сталеливарної, цементної, керамічної та інших галузей промисловості, де процеси характеризуються високими температурами.

Основні галузі застосування:

  • Вогнетривка цегла
  • Монолітні вогнетривкі матеріали, такі як бетон, будівельні суміші та розчини
  • Ізостатичні пресовані вироби

Ефект від використання:

  • Покращені термомеханічні властивості
  • Стійкість до стирання та корозії
  • Збільшений об'єм і механічна стабільність
  • Стійкість до термічних ударів

Звертайтесь до наших спеціалістів, щоб дізнатись умови поставки і зробити замовлення.

0 0)
Назад