Новини

Спечені шпінелі - композит оксиду алюмінію та магнію

Спечені шпінелі - композит оксиду алюмінію та магнію

Спечені шпінелі - це композити оксиду алюмінію та магнію в різних співвідношеннях. Висока якість продукції, що ми пропонуємо, забезпечується використанням глинозему високої якості, магнезії з перевірених джерел та детальним контролем виробничого процесу.

Під час спікання кристали альфа-оксиду алюмінію поєднуються з кристалами магнезії для формування більших кристалів, які надають шпінелі єдиної кристалічної структури, низької пористості та високої щільності. Використання шпінелей у вогнетривких виробах з магнезиту та глинозему підвищує їх стійкість до термічного удару та корозії. Ми пропонуємо широкий асортимент спечених шпінелей, які виготовляються шляхом дроблення, подрібнення, механічної та магнітної сепарації та змішування фракцій.

Спечені композити оксиду алюмінію і магнію – шпінелі є додатковим елементом, який використовується у вогнетривких матеріалах. Спечена шпінель, багата магнієм, використовується як заміна хромової цегли в цементних печах. Шпінельна цегла має такі ж характеристики (механічну та термічну стійкість), але не містить хрому, який є екологічно шкідливим елементом. Шпінель також використовується для вогнетривких монолітів і різних вогнетривких штукатурок. Спечені шпінелі, які багаті глиноземом, використовуються для виготовлення вогнетривких виробів у сталеливарній промисловості. Додані речовини значно покращують механічні та термічні властивості матеріалу.

Отримати додаткову інформацію і зробити замовлення можна звернувшись до наших спеціалістів зручним для вас способом.

0 0)
Назад